Fem år

Jag gråter inte längre vid din grav. Jag gråter nästan aldrig - men bara nästan. Ibland kommer det tillfällen när den emotionella känslan blir så stark att jag helt enkelt inte kan hindra tårarna. Ett sånt tillfälle var när jag såg denna video med konstnären Marina Abramovic i en live preformance.
 
Abramovic satt mitt emot okända människor, utan att ett enda ord uttalades. Var och en fick sitta så länge eller kort stund de ville med artisten.
 
Plötsligt dök Uley upp, Marinas älskade på 70-talet, som hon inte sett sedan de bröt upp ca 30 år tidigare. Känslan, kärleken, tårarna - ingen kunde ta miste på vad dessa två personer känt för varandra. Och kanske fortfarande kände.
 
Att titta på den korta sekvensen var som att spela upp vår kärlekshistoria. Vår romans som tonåringar i början på 80-talet. Återförenandet efter nästan 30 år. Värmen som fortfarande fanns kvar. Känslan och lågan som bevarats och varit inbäddad i alla dessa år och som fick ny fart. Den planerade träffen över en kaffekopp som drog ut till ett förhållande som så abrupt tog slut på en gata i Jakobstad för 5 år sedan.
 
Nej, det är sällan jag gråter nuförtiden. Men idag gjorde jag det. Mest för att jag såg dig i Uley. Jag åtrtupplevde vårt möte. Och jag kände igen blicken. Inom mig kände jag samma starka känsla som jag gjorde då...
 
Kärlek!
 
 
Because We Never Stop Loving Silently Those We Once Loved Out Loud 
 
 

Kommentarer
Postat av: E-K:värld/Leva-Kerstin

Hej!
Vill bara tala om att: Jag vet precis vad du berättar om. Jag har upplevt det. Kramar om dig.
Min dikt på femårsdagen
http://www.steeperz.com/feed/2013/04/13/fem-ar-sedan-det-ofattbara-hande/

Svar: Tack för de orden. Och en varm kram tillbaka. <3
Lisen Forsgård

2015-07-22 @ 09:10:03
URL: http://www.steeperz.com
Postat av: E-K:värld/Leva-Kerstin

Tack för att du tittade in hos mig och dessutom gav dig till känna, det är inte, tyvärr, många som gör det. jag undrar så hur det har gått för dig. Kanske står det i din blogg? Jag har ju inte lusläst den. Såg du att jag skrivit en bok om min väg framåt sedan Stig dött?
Om du har länkar på din sidan så kan vi väl länka till varandra. Var bor du någonstans?
/e-k

Svar: HejOch tack för att du tittat in igen. Idag lever jag ett lugnt och bra liv. Sorgen har lagt sig som i en bomullsbädd. Gråter sällan men saknar ofta. Han finns inom mig och hans plats kan ingen ta. När saknade sköljer över mig håller jag hans ring i min hand. Då brukar det lätta.

Lycka till med boken. Självklart kan vi länka varandra. Sätter in din sida så fort jag hinner pilla med bloggen. Det är länge sen jag satt in länkar så jag måste ta mig en titt hur det var man gjorde. Jag bor i Vasa i Finland.
Lisen Forsgård

2015-08-25 @ 18:14:21
URL: http://www.steeperz.com
Postat av: E-K:värld/Leva-Kerstin

hej igen Lisen!
Tänkte bara titta in och berätta att jag lottar ut min självbiografi på bloggen. Titta dit och du finner mer inf.

/e-k

Svar: Va spännande. Ska genast gå in och titta. Lycka till med boken!
Lisen Forsgård

2015-08-27 @ 11:52:20
URL: http://www.steeperz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0