Din födelsedag - men du blir aldrig äldre!

Hade du varit här hade jag kunnat gratulera dig idag. 53 år. Det hade du fyllt.
 
Men det är du inte. Du slutade fylla år för fem år sedan. Du hann inte ens bli 48. Och det är så jag alltid kommer att komma ihåg dig. 
 
Och sakna dig...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Leva-Kerstin

Hej
Eller åtminstone en telefonlinje till himlen.En stor hjärtekram till dig från mig.

Svar: Ja, tänk om det fanns en sån. Samtidigt tänker jag - skulle jag klara livet efter det samtalet eller det besöket. Lite som att starta om vandringen på den långa vägen...
Lisen Julin

2015-10-26 @ 08:17:45
URL: http://www.steeperz.com
Postat av: Leila Eriksson

Hej Lisen!

Nej Lisen jag gråter inte så ofta jag heller men ibland kommer tårarna när jag inte alls anar att dom skulle komma och saknaden är hjärtslitande.Det var fem år sedan på nyårsafton och jag kan inte fatta att det har gått fem långa år.Under den svåra första tiden hittade jag din blogg Lisen och jag kommer aldrig att glömma den tröst jag fick av dig tack snälla du än en gång och må ditt liv bli ljust och vackert i fortsättningen, trots våra förluster så måste vi ju gå vidare och jag tror våra älskade skulle vilja att det blir så.Kram till dig från mig.

Svar: Tack, snälla Leila för alla kommentarer och för att du velat följa min blogg. För mig var det också en viktig sak det första året. Läste andras bloggar och kunde följa deras utveckling i sorgearbetet. Därifrån fick man styrka och tro att det kommer att bli bättre. Hoppas ditt liv hittar sina rätta spår och du hittar lyckan! Kram til dig, Leila!
Lisen Julin

2016-01-17 @ 11:22:07
Postat av: Anonym

Ja Lisen allt är bra livet går som tur är vidare.Kram tillbaka,Lisen!

2016-02-16 @ 14:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0