Rockperry och minnen

Har tillbringar en het eftermiddag och kväll på rockfestivalen Rockperry i Vasa på jobbets vägnar. Hade kanske inte varit det val jag gjort på fritiden, men det var väl en helt ok kväll. Blev bara onödigt stressigt med deadline, hann inte ens editera alla bilder innan dom redan var insända. Det är den tråkiga sidan med jobbet - att man inte hinner göra allt så bra som man önskar när det är tidsbegränsningar som kommer emot. När vi åkte till redaktionen - det var egentligen då det började på allvar. Det var då vi borde ha varit där. Men inget att göra åt.

Det är sådanahär upplevelser man skulle vilja dela med Peter. Rockfestivalen var ju i sig en trevlig upplevelse med bra band. Det är i dom situationerna man känner ensamheten - att inte längre ha någon att dela det roliga med.

Förra sommaren, som vi tillbringade i södra Finland - närmare bestämt i Ekenäs - gjorde vi många utflykter tillsammans. Körde runt och tittade på olika saker. Strövade bara runt, stack oss in på en kopp kaffe när andan föll på. Tog en simtur. Eller så bara satt vi och njöt av tillvaron. Vad jag saknar dessa dagar. Lugnet och själaron jag kände när vi var tillsammans. Hur lätt det var att umgås.

En svalkand stund i Svartå


Vackra röda näckrosor


Peters fötter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0